Ajax Test fb

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.hobisti.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.hobisti.ro (denumit in continuare “Site-ul”) ori poate utiliza in orice mod serviciul hobisti.ro oferit prin intermediul Site-ului, si are valoarea unei conventii incheiate intre WiseEvo Business Refresh (denumita in continuare “WiseEvo”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al hobisti.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv hobisti.ro (denumita in continuare “Utilizator”).
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare inainte sa accesati Site-ul. In plus, oricare ar fi serviciu folosit, prezent sau viitor, acest lucru se face cu aplicarea clauzelor specificate in Termeni si conditii.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea, utilizarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini sau oricarui component din acesta, constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile in vigoare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, WiseEvo va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.
Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre WiseEvo a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site. Colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime. Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa: Aleea Lunca Siretului, nr.1, bl. A 45, sc.C, et. 1, ap.35, Sector 6 cu subiectul „Date personale Hobisti.ro” sau prin e-mail la adresa hobisti@hobisti.ro, cu titlul ˮStergere date personaleˮ.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul, logo-ul, butoanele si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin creare de cont, prin newslettere etc.) apartin WiseEvo si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al WiseEvo. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

WiseEvo isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Aleea Lunca Siretului, nr.1, bl. A 45, sc.C, et. 1, ap.35, Sector 6 cu subiectul „Hobisti.ro” sau prin e-mail la adresa hobisti@hobisti.ro .
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea WiseEvo, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Descrierea activitatii Site-ului

Hobisti.ro este un site dedicat hobbyurilor si tuturor tipurilor de informatie legate de hobby (locuri dedicate, magazine pentru accesorii si echipamente, cursuri, evenimente, stiri, articole, teste de cultura generala, jocuri).
Site-ul utilizeaza:

Indexarea presupune redarea acestora in forma in care ele sunt postate pe site-urile de pe care provin acestea, fara a se opera modificari ale continutului lor; modificarea unor detalii de formatare, asezare in pagina ale acestor se face numai din ratiuni pur tehnice, care vizeaza uniformizarea modului de prezentare al anunturilor indexate, si nu poate fi considerata o modificare a continutului.
Drepturile de proprietate intelectuala corespunzatoare site-urilor de provenienta a materialelor postate pe aceste site-uri nu sunt afectate in niciun mod prin operatiunea de indexare. Indexarea nu incalca in niciun mod aceste drepturi, iar WiseEvo nu are niciun fel de pretentii si nicio raspundere in raport cu aceste drepturi. Prin indexarea informatiei nu se realizeaza niciun fel de preluare de pe site-urile de provenienta, a datelor de contact sau datelor personale corespunzatoare acestor site-uri, si in general nu se realizeaza nicio operatiune de prelucrare de date cu caracter personal din site-uri, si nu se preia nicio raspundere privind conformarea la legislatia protectiei datelor cu caracter personal.

Limitarea raspunderii

WiseEvo nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. WiseEvo va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Cu toate acestea, WiseEvo nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe WiseEvo pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
Pentru caz de forta majora, WiseEvo si/sau operatorii, administratorii, angajatii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al WiseEvo, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure WiseEvo si/sau pe operatorii, administratorii, angajatii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor
WiseEvo are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale WiseEvo, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Copyright © 2011,WiseEvo Business Refresh. Toate drepturile rezervate

Afla ce hobby ti se potriveste Testeaza-ti hobby-ul Newsletter
facebook twitter youtube rss