Ajax Test fb

Despre hobiști.ro

Hobisti.rs-a dezvoltat de la nevoia, tot mai mare, a noastra si a celor din jurul nostru, de a ne deconecta de la agitatia de zi cu zi,  de a gasi acele mici activitati care ne dau energie si ne fac placere, si de la dorinta de a descoperi locuri noi, mai putin cunoscute si oameni cu preocupari similare.

Ne propunem sa oferim informatie utila si completa, actualizata, specifica si clara, usor de accesat si parcurs. Mai mult, invatam lucruri interesante despre istoria, evolutia si beneficiile hobby-urilor. Pentru ca, complex sau banal, costisitor sau gratuit, un hobby iti da energie.

Suntem convinsi ca exista un hobby pentru fiecare dintre noi.

Chiar daca esti hobist de ocazie – asa cum foarte multi dintre noi suntem – sau esti un impatimit al hobby-ului tau, timpul pe care il petreci facand ceea ce iti place este extrem de valoros.

Pune in echilibru Munca, Somnul si Distractia!

Hobisti.ro te provoaca: Gaseste-ti hobby-ul si aloca timp pentru el!

Te asteptam cu drag sa ne descoperim si sa ne distram fiecare cum stie si cum vrea!

Testeaza aceasta” biblioteca  a hobby-urilor”, hobisti.ro si bucura-te de toata calatoria ta printre sutele de oportunitati.  Invata zilnic cum sa-ti traiesti frumos viata si accepta ca viata asta inseamna mai mult decat negru sau gri. 


hobby

Hobisti.ro este un proiect al WiseEvo Business Refresh, specializata in programe de evaluare, training si motivare pentru angajatii din cadrul organizatiilor.

Afla ce hobby ti se potriveste Testeaza-ti hobby-ul Newsletter
facebook twitter youtube rss